Braileni cercetati pentru furt de produse petroliere

De A.Frangu 06 August 2013, 08:41 Fapt divers
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au retinut cinci cetateni români în timp ce încarcau mai multe butoaie din tabla cu motorina într-un autoturism tip papuc fara a putea justifica provenienta acesteia.

Un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, au depistat pe malul stâng al fluviului Dunarea în zona kilometrului fluvial 219 cinci cetateni români în timp ce încarcau mai multe butoaie cu motorina intr-un autoturism.

Cei cinci, cu vârstele cuprinse între 35 si 41 de ani, toti domiciliati în judetul Braila care încarcau patru butoaie din tabla cu motorina într-un autoturism Dacia papuc, iar in urma verificarii politistilor s-au mai descoperit la malul fluviului Dunarea doua barci din tabla în care se mai aflau trei si respectiv patru butoaie cu motorina.

Cetatenii in cauza au declarat ca au recuperat butoiele respective din Dunare si doreau sa le transporte la domiciliul unuia dintre ei, ulterior sa împarta întreaga cantitate de motorina pentru a o folosi în interes propriu în activitatile agricole.

Cantitate de 2.200 litri de motorina în valoare de 13.200 lei, trei barci din tabla în valoare de 2.100 lei, doua motoare marca Mercury în valoare totala de 2.700 lei si autoturismul Dacia Papuc în valoare de 2.000 lei au fost ridicate în vederea continuarii cercetarilor.

Celor cinci persoane politistii de frontiera le-au întocmit dosar penal, fiind cercetate sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat, urmând a fi prezentati Parchetului de pe lânga Judecatoria Însuratei.

 

Autor A.Frangu 06 August 2013, 08:41 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate