Brăileni cercetați pentru infracţiuni la regimul rutier

De IPJ Braila 30 Martie 2016, 17:49 Fapt divers

În dimineaţa zilei de 29 martie, la ora 08:40, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe G.Claudiu (41 de ani), din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe Calea Galaţi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,46 mg/l, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal.
*
În seara de 29 martie, la ora 23:00, T.Valeriu (22 de ani), din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Danubiului, în zona Portului Brăila, poliţiştii rutieri i-au efectuat semnalul regulamentar de oprire. Cel în cauză nu s-a conformat, şi-a continuat deplasarea către fluviul Dunăre, iar la un moment dat a oprit, a coborât din maşină şi a fugit pe faleză.
Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au efectuat verificări şi l-au identificat pe conducătorul auto, stabilind că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Pe numele lui a fost întocmit dosar penal, în conformitate cu prevederile Codului penal.
*
Tot aseară, la aceeaşi oră, poliţişti din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Rurală Brăila l-au depistat în trafic, pe DJ 212, în comuna Gropeni, pe un bărbat de 34 de ani, din localitatea Tichileşti, în timp ce conducea autoturismul, fără a avea permis de conducere.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
*
În ziua de 29 martie, la ora 18:25, poliţişti din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Rurală Făurei au oprit un ansamblu de autovehicule, format din tractor şi o remorcă neînregistrată, condus de către un bărbat de 47 de ani, din comuna Dudeşti.
În urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit că şoferul nu este posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că ansamblul de vehicule i-a fost încredinţat de către un bărbat de 31 de ani, din comuna Dudeşti.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, tractarea unei remorci neînmatriculate şi încredinţarea vehiculului unei persoane care nu deţine permis de conducere.

 

Autor IPJ Braila 30 Martie 2016, 17:49 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii