Brailean reţinut pentru lipsire de libertate în mod ilegal, tentativă la viol şi tâlhărie

De IPJ Braila 22 Iunie 2012, 13:04 Fapt divers
La data de 20 iunie a.c., la orele 7.15, la sediul Poliţiei Municipiului s-a prezentat brăileanca C.C. (33 de ani), care a reclamat faptul că, în jurul orelor 4.30, a fost victima unei tentative la viol, autorul fiind un bărbat necunoscut, posibil om al străzii, în vârstă de circa 40 de ani.

În baza celor sesizate, s-a constituit o echipă operativă formată din judiciarişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale-linia de muncă violenţă, care, în urma primelor cercetări desfăşurate, a stabilit că brăileanca în cauză a fost acostată, pe strada Dorului, lângă linia CFR, de un bărbat necunoscut care, după ce a lovit-o, a condus-o împotriva voinţei sale într-o clădire dezafectată din apropiere (un fost canton CFR), unde i-a spus că doreşte să întreţină un raport sexual cu ea.

Poliţiştii au mai stabilit că actul sexual nu s-a consumat, autorul sustrăgând din poşeta victimei suma de 20 de lei, după care a lăsat-o să plece.

În urma investigaţiilor efectuate în teren, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe principalul suspect, acesta fiind M.N. (43 de ani), din municipiu, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tentativă la viol şi tâlhărie.
 
Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila, urmând ca astăzi, 21 iunie a.c., să fie prezentat Judecătoriei Brăila cu propunere de arestare preventivă.

 

Autor IPJ Braila 22 Iunie 2012, 13:04 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate