Brăilean reținut de polițiști pentru act sexual cu un minor

De IPJ Braila 05 Martie 2020, 12:57 Fapt divers

În data 03.03.2020, în jurul orei 01:00, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un tânăr de 27 de ani, din Brăila, în urma unui conflict verbal avut cu concubina sa, o minoră de 14 ani, din comuna Tufești, ar fi lovit-o și ar fi condus-o la domiciliul său, împotriva voinței ei.

Polițiștii i-au depistat pe cei doi la domiciliul tânărului în cauză, fiind conduși la sediul Poliției pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, a rezultat faptul că cei doi ar fi avut o relație de concubinaj din luna iulie 2019, perioadă în care ar fi întreţinut raporturi sexuale consimţite.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal şi act sexual cu un minor.
 
Totodată, în cursul zilei de 03 martie, faţă de tânăr s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 ore, și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila.  

În cursul acestei zile, bănuitul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

 

Autor IPJ Braila 05 Martie 2020, 12:57 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii