Brailean arestat preventiv pentru trafic de persoane si proxenetism

De Alexandrina Iordache 28 Februarie 2012, 14:22 Fapt divers
Un brailean de 36 de ani se sustragea de la executarea unei pedepse de 3 ani si 4 luni închisoare  pentru savârsirea de infractiuni la regimul circulatiei, conform mandatului de executare, emis de catre Judecatoria Braila.

Acestuia i s-a probat ca, din anul 2005 pâna în prezent, a racolat, transportat si cazat în vederea exploatarii sexuale mai multe tinere, unele dintre ele fiind minore, uneori folosindu-se de amenintari la adresa acestora si a membrilor familiilor lor.

Politistii S.C.C.O. Braila, în colaborare cu cei din cadrul Directia Investigatii Criminale-Serviciul Urmariri si Serviciul de Investigatii Criminale kBraila l-au depistat pe cel în cauza pe raza localitatii Popesti Leordeni, din judetul Ilfov.

Dupa depistare, braileanul a fost escortat din municipiul Bucuresti la sediul Biroului Teritorial Braila al D.I.I.C.O.T., pentru continuarea cercetarilor cu privire la comiterea infractiunilor de trafic de persoane si proxenetism în forma continuata.

Procurorii au dispus, prin ordonanta, retinerea barbatului, pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila. A fost prezentat apoi Tribunalului Braila cu propunere de arestare preventiva, pentru infractiunile mentionate. Instanta de judecata a dispus arestarea preventiva a acestuia, pe o perioada de 29 de zile.

 

Autor Alexandrina Iordache 28 Februarie 2012, 14:22 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate