Braila: Tineri reţinuţi pentru viol

De IPJ Braila 04 Aprilie 2013, 16:36 Fapt divers
La politie s-a primit sesizarea tinerei H.T. (16 ani), din comuna Unirea, domiciliată în municipiu, care a reclamat  faptul că, în timp ce se afla în locuinţa fostului prieten, M.R. (23 de ani), din Brăila, a fost victima unui viol.

Aceasta a declarat că M.R., prin folosirea violenţei, a întreţinut cu ea raporturi sexuale, după care a părăsit camera, luându-i hainele. După aproximativ 5 minunte, în cameră a intrat un alt tânăr, pe care îl cunoştea după prenume, care a ameninţat-o cu acte de violenţă şi a întreţinut cu ea raporturi sexuale, împotriva voinţei ei. Ulterior, au fotografiat-o şi au ameninţat-o ca vor posta fotografiile pe internet dacă îi va reclama, după care au condus-o cu autoturismul la domiciliul ei.

Cercetările au fost demarate imediat de poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale care au stabilit că al doilea autor este Z.R. (24 de ani), din Brăila, domiciliat fără forme legale în satul Albina, comuna Tichileşti, judeţul Brăila.
 
În urma examinării medico-legale a părţii vătămate, s-a constatat că aceasta prezintă pe braţul şi antebraţul stâng 3 echimoze, care au putut fi produse prin comprimare cu degetele, care nu necesită pentru vindecare zile de îngrijiri medicale.

După efectuarea cercetării la faţa locului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Faţă de cei doi autori s-a început urmărirea penală şi s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pe o perioadă de 24 ore, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J.Brăila. Astazi, 4 aprilie 2013, urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă.


 

Autor IPJ Braila 04 Aprilie 2013, 16:36 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate