Braila: talharie urmata de moartea victimei

De Alexandrina Iordache 05 Ianuarie 2013, 11:53 Fapt divers
Urmare a apelului primit, politistii s-au deplasat la locuinta unui brailean unde se afla decedata concubina acestuia. Politistii au constatat urmatoarele: In noaptea de Revelion brailenii S.I. (42 de ani) şi D.V. (37 de ani) au patruns intr-un imobil cu intentia de a-i agresa pe cei doi frati care locuiau la adresa respectiva.

Acestia au fortat usa camerei unde dormea victima G.V. (48 de ani) şi i-au aplicat mai multe lovituri cu picioarele şi cu o toporişcă, provocându-i leziuni care, ulterior, au condus la deces. La plecare cei doi au sustras un cojoc, o geacă din blugi şi o damigeană cu vin, de 5 litri.

După comiterea faptei, autorii au dispărut de la domiciliu, sustrăgându-se cercetărilor.
În urma activităţilor efectuate de către poliţiştii de investigaţii criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale cei doi brăileni au fost depistaţi într-un imobil, situat pe raza municipiului, şi conduşi la sediul Poliţiei, pentru a fi audiaţi.

Procurorul criminalist a dispus împotriva lor reţinerea pe ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie urmată de moartea victimei, violare de domiciliu şi port fără drept de armă albă, urmând ca să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

 

Autor Alexandrina Iordache 05 Ianuarie 2013, 11:53 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate