Braila: Fiica arestata pentru tentativa de omor

De Frimu Ghinea 18 Aprilie 2013, 20:52 Fapt divers
Politia a fost sesizata telefonic de braileanca G.R.( 47 de ani) cu faptul ca G.P., de 80 de ani, a fost lovit cu un topor de fiica lui, G.M., de 51 de ani. Acestea s-au petrecut in curtea unui imobil situat pe strada Codrului din Braila.

Batranul a fost transportat la spital unde a primit ingrijiri medicale.
Politistii au efectuat cercetari si au stabilit ca, pe fondul unui conflict spontan, fiica si-a lovit tatal cu un topor, provocându-i leziuni la nivelul capului, mâinii şi piciorului drept. După comiterea faptei, aceasta a aruncat toporul în groapa de resturi menajere, nerecunoscând faptele săvârşite.

Având în vedere concluziile raportului medico-legal, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila a dispus începerea urmăririi penale faţă de G.M., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat şi deosebit de grav.

La data de 17.04.2013, faţă de cea în cauză s-a dispus luarea măsurii reţinerii pe o durată de 24 de ore şi, în aceeaşi zi, a fost prezentată Tribunalului Brăila, care a emis pe numele ei mandat de arestare preventivă, pentru primele 30 de zile.

A fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul I.P.J. Brăila.


 

Autor Frimu Ghinea 18 Aprilie 2013, 20:52 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii