Braila : doi iubiti s-au batut cu cutitele pentru o fata. Unul a ajuns la spital

De Frimu Ghinea 25 Noiembrie 2012, 16:02 Fapt divers
Vineri dimineaţă, la orele 5:17, personalul medical din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila a sesizat la Poliţie faptul că la această unitate s-a prezentat T.D. (28 de ani), din municipiu, care avea leziuni produse prin agresiune.

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale - linia de muncă Violenţă au demarat cercetările şi au stabilit că victima, care se afla în stare de ebrietate, s-a deplasat la locuinţa fostei concubine, A.L. (22 de ani), pe strada Maramureş, cu o seară înainte şi în acea noapte, la orele 1:30, şi, având asupra lui un cuţit, a avut un conflict cu actualul prieten al fetei, Ţ.M. (29 de ani), din municipiu, agresându-se reciproc.
   
După internare, T.D. a fost supus unei intervenţii chirurgicale, stabilindu-se că îi sunt necesare pentru vindecare 23- 25 de zile de îngrijiri medicale, de la data producerii leziunilor, în caz de evoluţie favorabilă, nefiindu-i pusă viaţa în primejdie.
Şi Ţ.M. a fost examinat medico-legal, stabilindu-se că îi sunt necesare 7- 9 zile de îngrijiri medicale.

Poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, au preluat cercetările şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, pentru Ţ.M. şi A.L., respectiv, lovire sau alte violenţe şi port ilegal de armă albă, pentru T.D..


 

Autor Frimu Ghinea 25 Noiembrie 2012, 16:02 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate