Braileni cu dosar penal pentru furt de produse petroliere

De A.Frangu 05 Martie 2014, 09:46 Fapt divers

In zona kilometrului 166, al fluviului Dunărea, cetăţeanul român B.C., în vârstă de 43 de ani, domiciliat în judeţul Brăila a fost depistat de politistii de frontiera transportând, cu ajutorul unei bărci din tablă propulsată de un motor marca Honda, două butoaie din tablă încărcate cu un lichid având mirosul şi consistenţa specifice motorinei.

Cetăţeanul in cauza a declarat că le-a cumpărat de la un împingător care naviga în amonte pe fluviul Dunărea, plătind suma de 1.600 de lei, bani pe care i-a dat şefului mecanic al navei.

Colegii noştri au anunţat reprezentanţii Căpităniei Portului Brăila şi pe cei ai Navrom Galaţi şi împreună s-au deplasat cu ajutorul ambarcaţiei rapide în amonte pe fluviul Dunărea,
 
In dreptul kilometrului fluvial 171, politistii de frontiera impreuna cu reprezentanţii Căpităniei Portului Brăila şi pe cei ai Navrom Galaţi au acostat la împingătorul aflat în deplasare si au identificat persoana care a vândut motorina, un cetatean român, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în municipiul Brăila asupra caruia s-a gasit suma de 1.600 lei pe care B.C. a dat-o pentru motorina primită.

Cantitate de 400 litri de motorină, în valoare de 2.400 lei, barca din tablă, în valoare de 1.000 lei şi motorul marca Honda, în valoare de 2.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar suma de 1.600 lei a fost depusă la Trezoreria Brăila.

Celor doi bărbaţi, poliţiştii de frontieră le-au întocmit lucrare penală, aceştia fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare şi complicitate la delapidare.

 

Autor A.Frangu 05 Martie 2014, 09:46 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate