Braconieri depistati de politistii de frontiera braileni

De Redactia 11 Mai 2015, 18:48 Fapt divers

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au depistat pe timpul desfasurarii unor actiuni specifice de combatere a braconajului piscicol, trei barbati care pescuiau comercial fara a detine autorizatie.

La sfarsitul saptamanii trecute, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila pe timpul desfasurarii unor actiuni specifice de combatere a braconajului piscicol au depistat si retinut la malul drept al fluviului Dunarea, trei persoane de sex barbatesc, care pescuiau comercial, cu ajutorul unor plase de pescuit din ata, fara a detine autorizatie pe anul in curs pentru pescuitul comercial.

In urma verificarilor specifice efectuate, politistii de frontiera au stabilit ca persoanele sunt cetatenii romani P. B. in varsta de 65 ani, I. P. in varsta de 62 ani si R. B. in varsta de 55 ani, toti cu domiciliul pe raza judetului Braila.

Lucratorii nosti au ridicat in vederea continuarii cercetarilor doua barci din tabla si sase plase de pescuit din ata, in valoare totala de 1.850 de lei.

Politistii de frontiera braileni au intocmit lucrare penala pe numele persoanelor pentru savarsirea infractiunilor de pescuitul comercial sau sportiv fara licenta sau autorizatie de pescuit si detinerea sau folosirea la pescuit de catre persoanele neautorizate a navoadelor, voloacelor, prostovoalelor, varselor, vintirelor, precum si a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

Purtator de cuvant al S.T.P.F. Galati                  
Comisar de politie IRIMIA ION

 

Autor Redactia 11 Mai 2015, 18:48 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii