Braconieri depistaţi de către poliţiştii de frontieră gălăţeni

De Frimu Ghinea 13 Septembrie 2013, 00:37 Fapt divers
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea au depistat, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, trei persoane care au desfăşurat activităţi de pescuit fără a deţine documentele legale.

În ziua de 11 septembrie a.c., în jurul orelor 06.00 poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea pe timpul executării unei misiuni specifice au oprit pentru control în zona de responsabilitate, la nord de localitatea Oancea un atelaj hipo în care se aflau trei bărbaţi.

În urma verificărilor specifice, a reieşit că cei trei sunt cetăţenii români Ionuţ M., Mihai G. N. şi Marcel M. având vârstele cuprinse între 31 şi 38 ani. Asupra celor trei bărbaţi, lucratorii noştri au găsit în atelajul hipo 6 plase tip setcă având lungimea totală de 1.400 metri pentru care aceştia nu au putut prezenta documente justificative de deţinere şi cantitatea de 51 kilograme de peşte de diferite specii.

Întrebaţi de provenienţa peştelui, cei trei cetăţeni au declarat că au pescuit într-o amenajarea piscicolă din zona.
   
Poliţiştii de frontieră au luat măsura ridicării plaselor de pescuit în valoare de 900 lei în vederea confiscării, iar cantitatea de peşte în valoare de 657 lei a fost predată administratorului amenajarii piscicole.
   
Persoanelor în cauză le-a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a unor tipuri de unelte de pescuit comercial şi nedeţinerea autorizaţiei de pescuit comercial.

 

Autor Frimu Ghinea 13 Septembrie 2013, 00:37 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii