Braconaj piscicol pe Dunare

De A.Frangu 25 Iunie 2014, 11:22 Fapt divers
Pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au depistat trei bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 31 şi 67 de ani,care pescuiau în fluviul Dunărea fără a deţine documentele necesare desfăşurării acestei activităţi.

Primul din ei, A.G., depistat în jurul orei 08.15  în zona kilometrului 14, braţ Vâlciu al fluviul Dunărea, pescuia cu ajutorul unei plase din aţă. În jurul orei 12.30 au fost depistati I.S. şi  C.P. în zona kilometrului 15, braţ Vâlciu al fluviul Dunărea, care pescuiau cu ajutorul unei plase de pescuit tip nylon în 3 fire.
În urma verificărilor specifice efectuate poliţiştii de frontieră au stabilit că niciunul dintre bărbaţi nu deţinea documentele necesare desfăşurării activităţii de pescuit comercial.

Poliţiştii de frontieră au ridicat cele două plase de pescuit, în valoare totală de 400 lei în vederea confiscării şi au întocmit lucrări penale celor trei bărbaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea şi folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

 

Autor A.Frangu 25 Iunie 2014, 11:22 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate