Măsuri de ordine publică la Biserica Greacă din Brăila

De IJJ Braila 20 Aprilie 2017, 09:06 Fapt divers

biserica GreacaVineri, 21 aprilie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila va asigura ordinea şi siguranţa publică la Biserica „Buna Vestire” (Biserica Greacă) din municipiul Brăila, cu ocazia manifestărilor religioase prilejuite de sărbătoarea „Izvorul Tămăduirii”.

În vederea prevenirii oricăror situaţii neplăcute pentru credincioşi, patrule de ordine publică ale Jandarmeriei Brăila se vor afla începând de astăzi la acest lăcaş de cult, urmând ca în zilele următoare jandarmii să fie prezenţi şi pe căile de acces către acesta.

Având în vedere numărul mare de credincioşi care participă la această manifestare religioasă, aproximativ 80 de jandarmi vor asigura ordinea şi siguranţa publică şi vor monitoriza buna desfăşurare a acestei sărbători. În dispozitivul Jandarmeriei Brăila, la această misiune se vor afla şi lucrători de la I.P.J. Brăila, Poliţia Locală, I.S.U Brăila şi S.A.J. Brăila.

Pentru evitarea oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, jandarmii brăileni recomandă cetăţenilor să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale,  iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale să solicite ajutorul jandarmilor aflaţi în proximitate.
    
Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Autor IJJ Braila 20 Aprilie 2017, 09:06 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii