Betoniera cautata de autoritatile din Franta descoperita de politistii de frontiera

De A.Frangu 25 Noiembrie 2013, 21:14 Fapt divers
In Punctul de Trecere a Frontierei Albita, saptamana trecuta, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Petru M., cu cetatenie portugheza si Republica Moldova, în vârsta de 39 de ani.

Acesta conducea un ansamblu auto format dintr-o camioneta marca Toyota si remorca utilata tip betoniera. În urma verificarilor specifice efectuate s-a constatat ca remorca figureaza în bazele de date ca fiind bun cautat în vederea confiscarii, semnalare introdusa de catre autoritatile din Franta, aceasta figurând ca fiind furata, iar placutele de înmatriculare sunt false.

Politistii de frontiera au mai stabilit ca barbatul nu detine permis de conducere valabil pentru ansamblul auto pe care îl conducea.

Pe numele barbatului a fost intocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de furt, tractarea unei remorci cu numar fals de înmatriculare sau de înregistrare si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana al carui permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul.

Betoniera în valoare de 44.000 lei a fost indisponibilizata în vederea recuperarii de catre proprietar.

 

Autor A.Frangu 25 Noiembrie 2013, 21:14 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate