Bataie intr-un club din Braila

De IPJ Braila 12 Aprilie 2011, 22:20 Fapt divers
Administratorul unui club din municipiu a reclamat la Politie ca, în incinta societatii, un brailean a fost agresat de un grup de tineri.Politistii s-au deplasat imediat la fata locului si au stabilit ca administratorul societatii a condus spre iesire consumatorii care vroiau sa plece, deoarece usa de la intrare era asigurata pentru ca se terminase programul, si, când a deschis usa, patru tineri au intrat în club, refuzând sa paraseasca incinta.

În acel moment, între acestia si partea vatamata a izbucnit un conflict spontan, urmând o altercatie în urma careia victima a suferit leziuni corporale si a fost internata în spital pentru îngrijiri medicale.În fapt, victima, S.R. (26 de ani), din municipiu, a fost agresata cu cutitul în zona fetei si a toracelui de OG (22 de ani) si, împreuna cu MC (22 de ani), MI(25 de ani) si C.E. (24 de ani), toti din municipiu, l-au lovit cu picioarele, fiind scosi afara din club de personalul de paza si administrator. Dupa internare, victima a suferit o interventie chirurgicala, fiindu-i scos globul ocular stâng,  medicul legist concluzionând ca îi sunt necesare 50-55 de zile de îngrijiri medicale, fara a-i fi pusa în primejdie viata.

Politistii au efectuat cercetari pentru depistarea si prinderea suspectilor si au întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, vatamare corporala grava, lovire sau alte violente si port fara drept de cutit.
În ziua de 7 aprilie , dosarul a fost înaintat la Parchetul de pe lânga Judecatoria Braila cu propunere de punere în miscare a actiunii penale si arestare preventiva în lipsa a primilor trei inculpati.

Reprezentantul Parchetului a admis propunerea fata de cei trei si a sesizat instanta de judecata competenta, dispunând fata de ultimul, despre care sunt indicii ca a savârsit infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri, sa fie administrate si alte probe. Instanta a dispus arestarea în lipsa a inculpatilor OG, MC si MI, pe o perioada de 30 de zile de la data prinderii si încarcerarii.
Politistii de la Compartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale i-au dat în urmarire la nivel national si desfasoara acum cercetari pentru prinderea si încarcerarea lor.

Cine poate da relatii despre prezenta acestora în municipiul sau judetul nostru este rugat sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie, ori sa apeleze numarul de urgente 112 sau 0239/606.100, cerând interiorul 20163, la Compartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

 

Autor IPJ Braila 12 Aprilie 2011, 22:20 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate