Bănuiți de furt calificat identificați și cercetați penal

De IPJ Braila 24 Octombrie 2019, 09:10 Fapt divers

În data de 22 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat pe un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat pe un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din județul Galați, bănuit de comiterea a două infracţiuni de furt calificat.

În fapt, la zilele de 26.11.2018 și 08.01.2019, acesta ar fi pătruns în birourile a două societăți societăți de pe raza municipiului, unde nu era permis accesul publicului, și, profitând de faptul că acestea nu erau asigurate, ar fi sustras bani și bunuri în valoare totală de 2.500 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
*

Tot ieri, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Ianca l-au identificat pe aun bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Ianca, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în ziua de 3 octombrie a.c., în timp ce se afla pe terasa unui bar din orașul Ianca, bănuitul ar fi sustras de pe o masă un telefon mobil și o tabletă, ce aparțineau unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Surdila Găiseanca.

Prejudiciul creat, în valoare totală de aproximativ 1.030 de lei, a fost recuperat de polițiști și înapoiat persoanei păgubite.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Autor IPJ Braila 24 Octombrie 2019, 09:10 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii