Autoutilitara plina de produse furate

De Mihai Vintilă 27 Iunie 2010, 00:00 Fapt divers
În dimineaţa zilei de sâmbătă, la orele 8.00, în aceeaşi zonă, a fost oprit şi identificat în trafic şi numitul S.Vasile (60 de ani), din judeţul Călăraşi, care conducea o autoutilitară fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţiştii au stabilit că autoutilitara, în care se aflau 1.100 kg de ceapă şi 1.400 kg de cartofi, a fost furată de pe raza judeţului Dâmboviţa.
Deoarece conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă pentru marfa care valora aproximativ 1.400 de lei, poliţiştii au ridicat-o în vederea confiscării, conform Legii 12/1990 (republicată).
Numitului S.Vasile i s-a întocmit dosar penal pentru pentru furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.
Judiciarişti din cadrul Compartimentului Furturi şi Trafic Auto al Serviciului de Investigaţii Criminale au continuat cercetările şi au stabilit că autoutilitara a fost achiziţionată la începutul lunii aprilie a.c. de către S.Mihai, din Municipiul Bucureşti, şi că a fost reclamată ca furată la data de 26.04.2010, din judeţul amintit.
Maşina a fost indisponibilizată temporar la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.( IJP Braila)

 

Autor Mihai Vintilă 27 Iunie 2010, 00:00 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate