Autoturism cautat de autoritatile din Austria descoperit de politistii de frontiera galateni

De A.Frangu 16 Octombrie 2013, 07:19 Fapt divers
În Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de iesire din tara, cetateanul ucrainean S.Y., în vârsta de 36 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen.

În urma verificarilor specifice efectuate de lucratorii vamali s-a constatat ca autoturismul figureaza în bazele de date ca fiind bun cautat în vederea confiscarii, semnalare introdusa de catre autoritatile din Austria, acesta figurând ca fiind furat din Viena în data de 04 octombrie a.c.

S.Y. a declarat ca lucreaza ca sofer si a fost contactat telefonic de un barbat care i-a propus sa transporte autoturismul din Polonia în Ucraina pentru suma de 300 euro. Tânarul a mai adaugat ca nu a avut cunostinta despre faptul ca auto figureaza ca fiind cautat de autoritati.

Politistii de frontiera au întocmit, pe numele barbatului, lucrare penala sub aspectul savârsirii infractiunii de furt. Ansamblul auto în valoare de 180.000 lei a fost indisponibilizat în vederea recuperarii de catre proprietar.

 

Autor A.Frangu 16 Octombrie 2013, 07:19 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate