Audi cu numar strain si sofer fara permis

De Frimu Ghinea 05 Februarie 2013, 13:31 Fapt divers
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au întocmit lucrare penală unui tânăr care conducea un autoturism deşi nu deţinea permis de conducere.

Astfel in 3 februarie , în jurul orei 22.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, au oprit în trafic, pentru control pe comunicaţia DN 22 B, pe raza localităţii Brăila, pe cetăţeanul român Ionuţ V., în vârstă de 19 ani, care conducea un autoturism marca Audi C4, cu număr provizoriu de înmatriculare.
 
La control bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice în urma cărora au constatat faptul că Ionuţ V. nu a obţinut niciodată dreptul de a conducere.

Poliţiştii de frontieră au întocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Autor Frimu Ghinea 05 Februarie 2013, 13:31 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate