Atenție la viteză

De IPJ Braila 02 Iulie 2019, 11:46 Fapt divers

În perioada 28-30.06.2019, conform Planului de acţiune pentru combaterea cauzei generatoare de accidente grave - VITEZA, poliţiştii rutieri brăileni, au desfăşura activităţi pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

În perioada 28-30.06.2019, la nivelul întregii țări, Poliția Română a derulat o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere.

Timp de trei zile, toate radarele au fost scoase pe principalele artere rutiere din judeţul Brăila pentru depistarea celor care depășesc viteza legală. S-au folosit echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile model TruCAM.

Pe lângă acestea, s-au utilizat și aparatele etilotest, etilometru, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.
În urma acţiunii desfăşurate au fost controlate 465 de autovehicule, 281 dintre şoferii acestora fiind sancţionaţi contravenţional pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce patru permise de conducere.

 

Autor IPJ Braila 02 Iulie 2019, 11:46 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii