Arestat preventiv pentru patru infractiuni economice

De IPJ Braila 28 Martie 2011, 22:46 Fapt divers
Ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au început urmarirea penala fata de B.I. (41 de ani), din Braila, pentru comiterea mai multor infractiuni de natura economica, fiind retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore. Vineri, 25 martie, acesta a fost prezentat Judecatoriei Braila care a emis pe numele lui mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 29 de zile, pentru savârsirea infractiunilor de înselaciune, delapidare, fals material în înscrisuri oficiale si uz de fals, în forma continuata, fiind încarcerat în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila.

În ziua de 24 martie a.c., M.A. (35 de ani), din municipiul Bucuresti, a depus la Politie plângere penala prin care a semnalat ca a fost victima unei înselatorii comise de B.I., care, în perioada  2009-2011, i-a încasat diferite sume de bani, reprezentând impozite si taxe, pentru care i-a eliberat chitante.
Cercetarile politistilor au stabilit ca B.I. a fost angajat al unei institutii din localitatea Silistea în perioada 2006-2010 si ca, în vederea desfasurarii atributiilor de serviciu, a primit un numar de 100 de chitante.

Dupa încetarea raporturilor de serviciu, B.I. continuat sa încaseze de la partea vatamata sume de bani, eliberându-i în schimb chitante care aveau înscrise la rubrica emitent institutia la care a fost angajat. Prejudiciul total cauzat este în valoare de 42.434 lei, din care politistii au recuperat 9.306 lei.


 

Autor IPJ Braila 28 Martie 2011, 22:46 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii