Arestat preventiv pentru lipsire de libertate în mod ilegal, viol, tâlhărie şi port ilegal de cuţit

De IPJ Braila 15 August 2012, 11:45 Fapt divers
In 13 august a.c., B.V. (25 de ani), din comuna Ciocile, reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, a fost prezentat instanţei de judecată de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Însurăţei, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol, tâlhărie şi port fără drept de armă albă în loc public.

Judecătoria Însurăţei a admis propunerea şi a emis pe numele învinuitului mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, pentru infracţiunile menţionate, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

În fapt, în noaptea 10 spre 11 august a.c., la orele 00.00, în timp ce se afla în curtea şcolii generale din comuna Ciocile, sub ameninţarea cuţitului, a constrâns-o pe U.C. (15 ani), din municipiu, să întreţină un raport sexual cu el, după care, sub aceeaşi ameninţare, a lipsit-o de libertate şi a forţat-o să se deplaseze din comuna Ciocile în localitatea Padina, judeţul Buzău, unde, la orele 3.30, într-o colibă amplasată pe câmp, a întreţinut cu ea un alt raport sexual, împotriva voinţei acesteia, şi, de asemenea, i-a sustras telefonul mobil.

 

Autor IPJ Braila 15 August 2012, 11:45 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate