Arestat preventiv pentru violul și agresiunea sexuală a două minore

De IPJ Braila 18 Martie 2018, 21:40 Fapt divers

În data de 16 martie a.c., polițiștii brăileni l-au depistat și reținut pe un bărbat de 42 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și agresiune sexuală.

În data de 11.03.2018, o minoră de 15 ani s-a prezentat la sediul poliției unde a sesizat faptul că, în timp ce se afla în locuința unei prietene, din Brăila, care era plecată la magazin, a fost obligată de către un bărbat să întrețină raporturi sexuale cu acesta, fiind amenințată cu acte de violență. Din primele date, a reieșit faptul că bărbatul este prieten cu tatăl fetei la care minora se afla în vizită.

În data de 12.03.2018, un alt brăilean a sesizat faptul că fiica sa, în vârstă de 14 ani, a fost agresată sexual de către un bărbat necunoscut, în scara blocului în care locuiesc. În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, la data de 16 martie a.c., a fost identificat și reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Chiscani, bănuit de comiterea faptei.
Bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a luat față de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.
Polițiștii continuă cercetările în cauză sub aspectul săvârsirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală.

 

Autor IPJ Braila 18 Martie 2018, 21:40 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii