Anul Nou intampinat cu bataie de unii localnici din Visani, jud. Braila

De Alexandrina Iordache 06 Ianuarie 2012, 15:40 Fapt divers
Politistii au fost sesizati telefonic de o localnica cu faptul ca in localitatea Visani a avut loc un conflict intre mai multe persoane.Un localnic de 25 de ani, insotit de alte trei persoane,s-a deplasat la un cafe-bar din localitate, unde un grup de tineri petrecea noaptea de Revelion.

Acestia au încercat sa intre în local, având intentia sa-l agreseze pe un tanar cu care avusesera un conflict mai vechi. Tinerii care se aflau în local au solicitat telefonic ajutorul altor persoane care petreceau la discoteca din apropiere.

Trei persoane au raspuns solicitarii si l-au agresat tanar. în fata discotecii, acesta suferind o leziune la buza pentru care a refuzat asistenta medicala.

Alertati de unul dintre indivizii care îl însotea pe cel lovit mai multe persoane au plecat spre discoteca, cu scopul de a se razbuna pe agresor. Acestia au rupt scânduri din gardurile mai multor imobile si înarmându-se cu obiecte contondente s-au indreptat spre locul agresiunii.

Cele doua grupuri s-au intalnit în fata barului si a rezultat o altercatie pe timpul careia trei persoane au suferit leziuni corporale usoare.

Politistii si jandarmii care au ajuns imediat la fata locului, au dispersat grupurile si au luat masuri de asigurare a ordinii si linistii publice.

Ulterior,în baza autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoria Faurei, 9 imobile din comuna Visani au fost perchezitionate ocazie cu care au fost depistate 15 persoane suspectate ca au participat la scandal.

Au fost gasite si ridicate în vederea cercetarii mai multe obiecte contondente folosite la savârsirea faptelor cum ar fi: topoare, bete, cutite.
 
Cercetarile continua pentru comiterii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente, port fara drept de arma alba în locuri publice si amenintare.

Sase dintre suspecti au fost retinuti pe baza de ordonanta pentru infractiunile mentionate si prezentati Parchetului de pe lânga Judecatoria Faurei, cu propunere de arestare preventiva.
Ceilalţi învinuiţi sunt cercetaţi în stare de libertate

 

Autor Alexandrina Iordache 06 Ianuarie 2012, 15:40 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate