Depistați de polițiști conducând mașinile sub influența alcoolului

De IPJ Braila 14 Octombrie 2019, 20:33 Fapt divers

Polițiștii brăileni i-au depistat în trafic pe trei șoferi în timp ce conduceau mașinile, deși se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În data de 12.10.2019,  la ora 19:15, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Rurală Viziru l-au oprit în trafic, pe raza localității, pe un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Viziru, în timp ce conducea un autoturism.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,73 mg/l.
 
În cursul aceleiași zile, la ora 20:20, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat în trafic pe un șofer, în vârstă de 27 de ani, din Brăila, care conducea mașina, pe strada Pietății.

În urma verificărilor efectuate, polițitșii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,88 mg/l.

Azi-noapte, la ora 02:15, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat în trafic pe un brăilean, în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea mașina, pe strada Franceză, având permisul de conducere reținut.

În urma testării sale cu aparatul etilotest, a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,45 mg/l.

Cei trei bărbați au fost conduși la spital pentru recolatea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauze au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
*
În data de 13.10.2019,  în jurul orei 04:00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier l-au depistat în trafic pe un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Brăila, care se răsturnase cu mașina într-un șanț.

Polițiștii au stabilit că, în timp ce șoferul ar fi condus autoturismul pe DC 10, între localitățile Praporgescu și Baldovinești, din cauză că nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, ar fi perdut controlul asupra vehiculului, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat.

Totodată, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că  avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,84 mg/l.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

Autor IPJ Braila 14 Octombrie 2019, 20:33 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii