Cetăţean albanez depistat cu şedere ilegală în Brăila

De IPJ Braila 22 Iunie 2015, 09:19 Fapt divers

Poliţiştii Biroului pentru Imigrări al Judeţului Brăila, din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, au desfăşurat, în data de 18 iunie a.c., o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

În urma desfăşurării activităţilor specifice, poliţiştii l-au depistat cu şedere ilegală pe un bărbat de 29 de ani, din Albania, care a intrat în România în baza unui paşaport biometric, emis de către autorităţile albaneze, şi, după expirarea dreptului de şedere de 90 de zile, nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

În urma verificărilor s-a stabilit că cetăţeanul albanez este membru de familie al unui cetăţean român, fapt pentru care a fost îndrumat să depună cerere în vederea prelungirii dreptului de şedere, în scop de reîntregire a familiei.

Totodată, a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 400 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002, privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii ilegale, atrăgând atenţia cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

 

Autor IPJ Braila 22 Iunie 2015, 09:19 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii