Agresorii din Vişani au fost arestaţi

De IPJ Braila 11 Martie 2011, 22:14 Fapt divers
Cei cinci autori ai tâlhăriei comise în comuna Vişani, asupra localnicei S.P. (76 de ani), au fost prezentaţi de către procurorul de caz Tribunalului Brăila care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de omor deosebit de grav, tâlhărie şi violare de domiciliu, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila.

Reamintim că, în noaptea de 5 spre 6 martie a.c., numiţii A.M. (25 de ani), T.I. (24 de ani), T.S. (24 de ani), A.S. (23 de ani) şi T.R. (20 de ani), toţi din comuna Vişani, s-au deplasat la locuinţa părţii vătămate şi cu ajutorul unor obiecte contondente, găsite în curtea victimei, au spart geamul de la fereastra camerei în care dormea femeia, au pătruns în interior şi au agresat-o, cerându-i banii şi bunurile de valoare.

S-a stabilit că din imobilul victimei au sustras un telefon mobil cu încărcătorul aferent, 8 păsări, alte bunuri şi suma de 2 lei.

Iniţial, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila şi, ulterior, transferată la Spitalul Judeţean Galaţi unde, în dimineaţa zilei de 9 martie, a decedat din cauza leziunilor suferite prin agresiune.


 

Autor IPJ Braila 11 Martie 2011, 22:14 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate