Activitati pentru combaterea evaziunii fiscale desfasurate de Politie

De A.Frangu 22 Noiembrie 2013, 16:31 Fapt divers
In principalele centre comerciale en-gross de pe raza municipiului şi judeţului Brăila, pollitistii desfasoara activitati pentru combaterea evaziunii fiscale a produselor din carne, legume fructe şi obiecte ornamentale.

Sunt  monitorizate transporturile din aceste categorii de produse prin amplasarea de filtre, în echipe mixte, compuse din poliţişti de investigarea fraudelor şi poliţie rutieră.
   
Până în prezent,in Braila, au fost verificate 7 societăţi comerciale şi 11 persoane fizice autorizate, fiind constatate în faza preliminară a cercetărilor 4 infracţiuni, dintre care două de evaziune fiscală şi două alte infracţiuni, prejudiciul total creat prin comiterea acestora fiind de 505.836 de lei. De asemenea, au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.520 de lei.

Actiunea face parte dintr-o  o amplă actiune de verificare a operaţiunilor de achiziţie intracomunitară/import a produselor din carne, legume fructe şi obiecte ornamentale declansata de Politia Romana, la data de 18 noiembrie a.c., în toată ţara.

In cadrul acestei acţiuni naţionale, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigarea Fraudelor, şi cu sprijinul Direcţiei de Ordine Publică şi Direcţiei Rutiere, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, aproximativ 8 ofiţeri de investigarea fraudelor acţionează în fiecare zi, la nivelul judeţului Braila, pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul achiziţiilor intracomunitare cu legume, fructe, produse din carne şi obiecte ornamentale pentru sărbătorile de iarnă.

 

Autor A.Frangu 22 Noiembrie 2013, 16:31 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate