Actiuni preventive ale Politiei Braila

De IPJ Braila 18 Aprilie 2017, 09:12 Fapt divers

În perioada 14-16 aprilie, poliţiştii brăileni au acţionat pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de linişte şi siguranţă publică.

În acest weekend, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila şi cei ai Poliţiei Oraşului Ianca au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Poliţiştii au verificat 14 societăţi comerciale, au legitimat 283 de persoane şi au oprit în trafic 219 autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 90 de conducători auto.

Totodată, au fost constatate 41 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 12.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 41 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 5 conform Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi una la alte acte normative.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării un permis de conducere şi au retras cinci certificat de înmatriculare.

 

 

Autor IPJ Braila 18 Aprilie 2017, 09:12 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii