Acțiuni ale polițiștilor în piețele brăilene

De IPJ Braila 21 Martie 2016, 23:15 Fapt divers

Ieri, 20 martie, între orele 08:00-12:00, efective din cadrul Poliţiei Municipiului-Biroul de Investigaţii Criminale şi Biroul Ordine Publică au acţionat în oborul de cereale şi pieţele din municipiu, cu scopul identificării bunurilor provenite din furturi din buzunare, autovehicule şi de biciclete, precum şi pentru combaterea faptelor care aduc atingere valorilor sociale.

Poliţiştii au legitimat 14 persoane care ofereau spre vânzare diferite bunuri, au verificat 4 societăţi comerciale asupra legalităţii de funcţionare şi a actelor de comerţ desfăşurate, au fost atenţionate mai multe persoane asupra comportamentului şi au fost îndepărtate din zonele aglomerate, întrucât păreau suspecte.
De asemenea, a fost întocmit un dosar penal.

Exemplu: 

La ora 11:10, poliţiştii de la Postul de Poliţie Piaţa Halelor au fost sesizaţi de către administratorul pieţelor Brăila, cu privire la faptul că o fostă angajată se afla la una din toaletele publice din piaţă şi solicita taxă de intrare, deşi acest serviciu este gratuit, atribuindu-şi astfel fără drept funcţia de îngrijitor-casier.
La faţa locului, poliţiştii a identificat-o pe D.Mihaela (39 de ani), din municipiul Brăila, pe care au condus-o la sediul Poliţiei Municipiului Brăila.
În urma controlului corporal sumar, asupra acesteia a fost găsită suma de 15 lei, care se pare că provenea din perceperea taxei.
Poliţişti de investigaţii criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

 

Autor IPJ Braila 21 Martie 2016, 23:15 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii