Actiuni, pe linia prevenirii infractiunilor, desfasurate in week-end,in municipiul Braila si in judet

De Alexandrina Iordache 12 Decembrie 2011, 16:56 Fapt divers
Politia orasului Ianca si de la Sectia 4 de Politie Rurala, cu sprijinul lucratorilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila, au actionat pentru prevenirea infractiunilor comise cu violenta si a altor fapte antisociale, la discotecile, cafe-barurile cu program non-stop si pe strazile adiacente unitatilor de alimentatie publica, în orasul Ianca si comunele Gradistea, Mircea-Voda si Sutesti.

Au fost controlate 4 societati comerciale, au legitimat 35 de persoane, dintre care 12 au fost controlate corporal sumar, au verificat în trafic 28 de autovehicule si au constatat 11 contraventii, aplicând sanctiuni în valoare totala de 2.302 lei. 
                                                                 
Si politistii din cadrul Sectiei 1 de Politie Rurala Braila, împreuna cu lucratori de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila, au desfasurat aceeasi actiune.
Pe timpul actiunii, au fost controlate 5 societati comerciale cu profil discoteca, au fost legitimate 20 de persoane, dintre care 8 au fost controlate corporal sumar, au fost oprite si verificate în trafic 9 autovehicule si au fost aplicate, în total, 3 sanctiuni contraventionale, în valoare de 602 lei.

Politisti din cadrul Sectiei 2 de Politie Rurala Chiscani, împreuna cu lucratori de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila, au desfasurat o astfel de actiune în localitatile Chiscani, Tichilesti, Gropeni, Unirea si Traian.

Au fost controlate 7 societati comerciale, au fost aplanate doua conflicte, dispersate 6 grupuri de persoane predispuse la comiterea de fapte anisociale, au fost legitimate 43 de persoane, dintre care 30 au fost controlate corporal sumar, au fost oprite si verificate în trafic 21 de autovehicule si au fost controlati 8 paznici.

 

Autor Alexandrina Iordache 12 Decembrie 2011, 16:56 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate