Actiuni ale Politiei Române pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul comertului cu legume si fructe

De Redactia 17 Decembrie 2014, 10:43 Fapt divers

În această dimineață, Poliția Română a demarat o acțiune pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerțului cu legume și fructe. Polițiștii efectuează controale în centrele comerciale din toată țara, la punctele de frontieră și pe principalele căi de acces în București.

La data de 17 decembrie a.c., sub coordonarea de specialitate a Direcției de Investigare a Criminalității Economice — I.G.P.R., peste 400 de polițiști efectuează controale în centrele comerciale din toată țara, pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerțului cu legume și fructe.

Dintre aceștia, peste 80 de polițiști acționează în București și județul Ilfov.

De asemenea, echipe mixte de polițiști de investigare a criminalității economice și de la rutieră monitorizează transporturile din aceste categorii de produse.

Se acționează, în filtre, atât pe principalele căi de acces în București și județul Ilfov, cât și la punctele de frontieră, în sistem integrat cu echipele care derulează activități de verificare în teren.

Acțiunile vizează identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care se sustrag de la plata taxelor aferente către bugetul de stat, prin operațiuni de achiziție intracomunitară sau import fără evidențierea activităților comerciale.

Activitățile se desfășoară în cadrul planului de măsuri SĂRBĂTORI DE IARNĂ, 2014, dispus de seful Poliției Române, chestor general de Petre Tobă, pentru asigurarea ordiniii și liniștii publice și prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, sub toate formele în care s-ar putea produce în această perioadă

 

Autor Redactia 17 Decembrie 2014, 10:43 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii