Un deces, mai multe persoane rănite, duminica, 27 martie 2016

De IPJ Braila 29 Martie 2016, 10:30 Fapt divers

În ziua de 27 martie, la ora 15:20, M.Gheorghe (68 de ani), din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe Şoseaua Râmnicu-Sărat, la intersecţia cu bulevardul Dorobanţilor, a efectuat viraj la stânga, fără să acorde prioritate de trecere unui biciclist care se deplasa pe sensul opus, şi l-a accidentat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, R.Marian (45 de ani), din municipiu, care a primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Brăila. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
*

În ziua de 27 martie, la ora 17:30, un participant la trafic a sesizat la poliţie, apelând numărul pentru urgenţe 112, faptul că, pe DN 2B, la ieșirea din localitatea Surdila Greci, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

În urma sesizării, la locul indicat s-au deplasat imediat poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Făurei, care au desfăşurat primele cercetări şi au stabilit că N.Dănuţ (35 de ani), din municipiul Galați, în timp ce conducea autoturismul, pe sectorul de drum menţionat, pe direcția Buzău-Brăila, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat în afara părții carosabile.

După producerea evenimentului, trei pasageri, cu vârste cuprinse între 18-26 de ani, din municipiul Galați, au suferit leziuni corporale şi au fost transportați la U.P.U. Brăila, unde au primit îngrijirile medicale necesare.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
*

Duminică, la ora 19:15, H.Stelian (37 de ani), din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 202B, dinspre comuna Movila Miresii către satul Ţepeş Vodă, din cauza vitezei de deplasare neadaptate la condiţiile de drum, a frânat în timp ce efectua manevra de depăşire, moment în care a derapat şi a lovit în partea laterală stânga spate autoturismul condus de către O.Vasile (41 de ani), din comuna Movila Miresii.

După coliziune, autoturismul condus de către bărbatul de 37 de ani a ieşit în decor, rezultând decesul acestuia. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier au întocmit întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

 

Autor IPJ Braila 29 Martie 2016, 10:30 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii