Un turc imigrant ilegal in Braila

De IPJ Braila 05 Septembrie 2017, 20:42 Fapt divers

In data de 5 septembrie 2017, poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări –Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila, împreună cu poliţişti din cadrul I.P.J. Brăila, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

În urma activitălilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat, cu şedere ilegală, un bărbat de 38 de ani, din Turcia.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta a intrat legal în ţara noastră în baza unei vize de scurtă şedere în scop de vizită, însă la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul României.

Poliţiştii de imigrări au emis pe numele bărbatului o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească teritoriul României, în termen de 15 zile. Totodată, străinul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 de lei, conform OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

Inspectoratul General pentru Imigrări prin structurile sale teritoriale continuă organizarea unor astfel de acţiuni, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

 

Autor IPJ Braila 05 Septembrie 2017, 20:42 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii