RAZII ŞI ACŢIUNI DESFĂŞURATE DE POLIŢIŞTII BRĂILENI

De IPJ Braila 17 Septembrie 2017, 20:41 Fapt divers

Poliţiştii brăileni acţionează, în fiecare weekend, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

În zilele de 15  şi 16 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 70  societăţi comerciale, legitimate 475 persoane şi oprite în trafic 290  autovehicule, fiind controlate corporal un număr de 162 persoane.

De asemenea, aceştia au constatat 127 contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 48.765 lei.

Dintre amenzile aplicate 109 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 15 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 3 la alte acte normative.
Ca măsuri complementare, poliţiştii au fost reţinute 2 permise de conducere şi au confiscat bunuri în valoare de 100 lei.

 

Autor IPJ Braila 17 Septembrie 2017, 20:41 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii