RAZII ŞI ACŢIUNI PREVENTIVE DE AMPLOARE, DESFĂŞURATE DE POLIŢIŞTII BRĂILENI

De IPJ Braila 03 Septembrie 2017, 20:19 Fapt divers

Poliţiştii brăileni acţionează, în fiecare weekend, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

În zilele de 1 şi 2 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 39 de societăţi comerciale, legitimate 254 de persoane, dintre care 11 controlate corporal sumar, oprite în trafic 171 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 266 de şoferi.

De asemenea, aceştia au constatat 229 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 112.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 208 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 17 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 2 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, şi 2 la alte acte normative.
Ca măsură complementară, poliţiştii au confiscat 105 kg de ceapă şi 4 metri cubi de lemne, esenţa fag, în valoare totală de 1450 de lei, au ridicat 16 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

 

Autor IPJ Braila 03 Septembrie 2017, 20:19 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii