Polițiștii de frontieră brăileni au recuperat aproximativ 900 kg de orz sustras de pe o barjă aflată în rada Portului Brăila

De Frimu Ghinea 21 August 2017, 21:44 Fapt divers

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Brăila au depistat doi bărbaţi care transportau cu ajutorul unui atelaj hipo, 23 de saci de rafie încărcaţi cu orz, care s-au dovedit a fi sustrași de pe o barjă ancorată în rada Portului Brăila.

În data de 19 august a.c., în jurul orei 12.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila pe timpul desfăşurării unei acţiuni în zona de competenţă, au oprit pentru verificare şi control un atelaj hipo, în care se aflau brăilenii Petru N. şi Nicu S. ambii în vârstă de 29 de ani.
În urma verificării atelajului, au fost descoperiţi 23 de saci de rafie, în care se afla cantitatea de 880 kilograme de orz, pentru care cei doi bărbaţi nu au putut prezenta documente justificative.


În urma  verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi brăileni au sustras cantitatea respectivă de orz, de pe o barjă ancorată în rada Portului Brăila.


Orzul în valoare de 528 lei a fost predat societăţii prejudiciate, iar pe numele celor două persoane, poliţiştii de frontieră brăileni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de furt.

 

Autor Frimu Ghinea 21 August 2017, 21:44 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii