Oprirea la trecerea cu calea ferată a colectat 57 de amenzi

De IPJ Braila 19 Octombrie 2019, 12:08 Fapt divers


Joi 17 octombrie 2019, polițiștii brăileni au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere care se produc în zona trecerilor la nivel cu calea ferată din judeţul Brăila.

În cursul zilei de ieri, timp de 6 ore, poliţiştii Biroului de Poliţie Transporturi Brăila, împreună cu poliţiştii rutieri și cei de la ordine publică au desfăşurat activităţi de informare și prevenire în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, pentru a reduce numărul accidentelor rutiere soldate cu victime omenești și pagube materiale însemnate, ce au loc în zona acestora.

Activitatea a urmărit conştientizarea de către participanţii la traficul rutier, în principal a conducătorilor auto și pietonilor, cu privire la riscurile la care se expun atunci când nu respectă semnalizarea rutieră şi obligaţiile care le revin în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

Cu această ocazie, polițiștii au monitorizat 10 treceri la nivel cu calea ferată, fiind legitimate și verificate 60 de persoane și controlate 136 de autoturisme.

Totodată, polițiștii au aplicat 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 44.000 de lei, dintre care 57 pentru nerespectarea prevederilor la regimul rutier (8 pentru încălcarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată) și 10 la alte acte normative.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 5 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

 

 

Autor IPJ Braila 19 Octombrie 2019, 12:08 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii