Doi cetateni cu dosar penal întocmit de politistii de frontiera galateni

De A.Frangu 02 Martie 2015, 19:38 Fapt divers

In Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, sâmbata, 28 februarie 2015,  s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, Eugeniu B., cetăţean din R. Moldova, în vârstă de 25 de ani. Acesta conducea un autoturism marca BMW înmatriculat în Lituania care, în urma verificarilor specifice efectuate de politistii de frontiera, s-a dovedit a fi radiat din circulatie de autoritatile lituaniene.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele tânărului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

In aceeasi zi, în acelasi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetăţeanul român M. A., în vârstă de 52 de ani, conducând un autoturism marca Dacia Logan. Deoarece conducatorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, politistii au efectuat verificari în urma carora a rezultat ca cetateanul în cauza avea permisul de conducere suspendat din luna iulie 2014.

 Pe numele bărbatului, poliţiştii de frontieră gălăţeni au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.

 

Autor A.Frangu 02 Martie 2015, 19:38 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii