Evenimente diverse desfășurate luni 25 februarie

De IPJ Braila 26 Februarie 2019, 17:31 Fapt divers

Poliţiştii din cadrul Biroului Proximitate au acţionat, pe raza municipiului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

Totodată, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost controlate legitimate 24 de persoane, oprite în trafic şi verificate 12 autovehicule.

Cu această ocazie, la ora 09:40, polițiștii l-au depistat în trafic, pe strada Fraceză, pe un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Galați, în timp ce oferea spre vânzare pește din specia crap, direct din portbagajul unui autoturism, în alte locuri decât cele autorizate.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.200 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Ca măsură complementară, polițiștii au confiscat cantitatea de aproximativ 59 de kg de pește, aceasta fiind predată unei societăți de profil, pe bază de proces-verbal, în vederea valorificării.

 

 

Autor IPJ Braila 26 Februarie 2019, 17:31 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii