Cetăţean din R.Moldova oprit la frontieră, după ce a incercat să intre ilegal în România

De Comunicat 21 Aprilie 2020, 17:50 Fapt divers

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi au depistat un bărbat cu cetăţenie R.Moldova care a traversat râul Prut înot, cu intenţia de a ajunge în Bucureşti, pentru a-şi căuta un loc de muncă.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat, pe raza localităţii Drînceni, un bărbat fără documente de identitate care a declarat că este cetăţean din R. Moldova.
Bărbatul a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi în vederea stabilirii identităţii şi continuării cercetărilor.
În urma verificărilor efectuate şi a declaraţiilor bărbatului, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este B.A., cu cetăţenie R.Moldova, în vârstă de 28 de ani şi că a traversat râul Prut înot, încercând să intre ilegal în România. Acesta a declarat că intenţiona să ajungă în Bucureşti, unde să-şi găsească un loc de muncă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.
În baza Acordului de Readmisie, bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră din R. Moldova în vederea continuării cercetărilor.

 

Autor Comunicat 21 Aprilie 2020, 17:50 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii