Braila | furturi si iara furturi

De IPJ Braila 09 Aprilie 2020, 20:09 Fapt divers

In ziua de 8 aprilie, polițiștii brăileni i-au identificat pe 3 tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul, în valoare de 7.000 de lei, a fost recuperat în totalitate de polițiști.

La data de 07.04.2020, ora 11:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Chiscani au fost sesizați de către administratorul unei societăți, situate pe Platforma Industrială Chișcani cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ o lună, respectiv la data de 8 martie, persoane necunoscute au pătruns în hala de producție a unității și au sustras 380 de bucăți de șipcă metalică.

În urma verificărilor efectuate,polițiștii au stabilit că bănuiți de comiterea faptei sunt trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, din localitatea Chiscani. Bunurile sustrase, în valoare totală de 7.000 de lei, au fost recuperate în totalitate de polițiști de la diferiți cumpărători din municipiul Brăila și din Lacu Sărat. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

 

 

Autor IPJ Braila 09 Aprilie 2020, 20:09 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii