Braila | Cercetați penal pentru infracțiuni rutiere

De Comunicat 02 Septembrie 2020, 20:16 Fapt divers

Pe data de 1 septembrie în jurul orei 19:30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic pe un bărbat, de 56 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe DE 584, pe raza localităţii Valea Cânepii.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,04 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că brăileanul are dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat şi
conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Totodată, la ora 19:30, poliţişti din cadrul Poliţie Oraşului Făurei l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din oraşul Făurei, în timp ce conducea un vehicul pe DN 2B.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

Autor Comunicat 02 Septembrie 2020, 20:16 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii