Banii unei persoane din Ianca au fost recuperați dintr-un autoturism

De IPJ Braila 25 August 2019, 20:15 Fapt divers

Polițiștii brăileni au reușit s-o depisteze în trafic pe o femeie, la scurt timp după ce-și însușise, pe nedrept, o sumă de bani dintr-un portofel uitat într-un centrul comercial din Brăila.

Miercuri 21.08.2019, în jurul orei 18:40, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 37 de ani, din orașul Ianca, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras banii din portofelul pe care îl uitase pe scaunul unui centru comercial din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, la scurt timp după producerea evenimentului, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au oprit în trafic, pe Șoseaua Buzăului, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Făurei.

Au fost controlați atât pasagerii, cât și vehiculul, ocazie cu care, într-un pachet de servețele umede, ce se afla în buzunarul portierei stânga-spate al autoturismului, a fost gasită suma de 219 lei.

Din cercetări a reieșit faptul că banii ar fi fost sustrași de una dintre pasagere, în vârstă de 31 de ani, din Făurei.

Prejudiciul a fost recuperat și înapoiat persoanei păgubite, iar pe numele persoanei bănuite polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cerectările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușire a bunului găsit.

 

 

 

Autor IPJ Braila 25 August 2019, 20:15 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii