Bărbat cercetat penal pentru lovirea soției

De IPJ Braila 11 Martie 2019, 16:14 Fapt divers


În ziua de duminică 10 martie 2019 la ora 00:00, o brăileancă, în vârstă de 42 de ani, a sesizat faptul că fiica sa, în vârstă de 23 de ani, a fost agresată de soț în timp ce se aflau la domiciliu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânăra a fost lovită cu palmele în zona feței și i-au fost adresate injurii de către soț pe fondul unor discuții avute în contradictoriu cu acesta privind probleme familiale.

Împotriva tânărului, în vârstă de 26 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile și i s-a adus la cunostință obligația de a păstra o distanță de 200 de metri față de soșia sa și față de imobilul în care aceasta a declarat că va locui.

Tânăra nu a dorit să formuleze plângere penală împotriva soțului, însă polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit în cauză dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Totodată, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 600 de lei, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

 

 

 

Autor IPJ Braila 11 Martie 2019, 16:14 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii