Bănuitul din Vișani care a înjunghiat alți doi consăteni a fost arestat pentru comiterea infracţiunii de omor calificat

De IPJ Braila 04 Iunie 2019, 19:04 Fapt divers


Luni 3 iunie poliţiştii brăileni l-au identificat și reținut pe un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunilor de port și folosire fără drept de obiecte periculoase și tentativă de omor calificat.

În cursul zilei, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au depistat si reținut pe un bărbat,în vârstă de 31 ani, din comuna Vișani, bănuit de comiterea infracţiunii de omor calificat.

În fapt, în noaptea de 02.06.2019, în jurul orei 23, bărbatul, în timp ce ce afla în fața unui magazin din comună, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții avute în contradictoriu cu alți doi localnici, cu vârste de 25, respectiv 32 de ani, i-ar fi înjunghiat pe aceștia cu un cuțit rabatabil.

Cele două victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe numele bănuitului polițiștii au întocmit dosar penal și continuă crecetările sub aapectul săvârșirii infracțiunilor de port și folosire fără drept de obiecte periculoase și tentativă de omor calificat.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, urmând ca, astăzi, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

 

 

Autor IPJ Braila 04 Iunie 2019, 19:04 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii