Aproximativ 3.000 de ţigarete ascunse în bordul unui autoturism,descoperite la P.T.F. Galaţi

De Frimu Ghinea 16 August 2017, 21:00 Fapt divers

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier a descoperit, ascunse într-un spațiu special amenajat în bordul unui autoturism, aproximativ 3.000 de ţigarete de contrabandă, pe care un cetăţean român a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 15 august a.c., s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galați-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român, Valeriu C. în vârstă de 25 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria.

În baza analizei de risc, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat în bordul autoturismului, 2.940 ţigarete marca Rothmans, de provenienţă Ucraina.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării ţigaretelor, în valoare de 1.764 lei, şi a autoturismului în valoare de 11.000 lei în vederea confiscării, iar persoana a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei.

 

Autor Frimu Ghinea 16 August 2017, 21:00 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii