Altercație în trafic oprită de jandarmii brăileni. Unul din pasageri avea un briceag de 27 cm!

De IJJ Braila 12 Iunie 2018, 11:00 Fapt divers

briceag in trafic

Luni 11.06.2018 în jurul orelor 10 si 10 minute un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila aflat in patrulare pe calea Călăraşilor din municipiul Brăila, a depistat o persoană de sex masculin care se afla în trafic la intersecţia dintre Calea Călăraşilor cu str. Grivița din mun. Brăila, acesta sesizând că a fost ameninţat cu un cuţit de către o persoană care se afla într-un auto marca Land Rover cu nr. de înmatriculare BRxxxxx care a părăsit zona.

La intersecţia străzilor Şcolilor cu Mihai Bravu din mun. Brăila echipajul de jandarmi a oprit în trafic autoturismul căutat în care se aflau două persoane. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că pasagerul din dreapta, S.G.S., a avut o altercaţie cu O.V. în trafic, moment în care a scos un spray iritant lacrimogen pentru a se apăra.

La controlul autoturismului a fost găsit un cuţit tip briceag în lungime totală de 27 cm şi un spray iritant lacrimogen marca Pfeffer KO.

Persoanele în cauza au fost conduse la sediul Pol. Mun. Braila pentru continuarea verificărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de Ameninţare faptă prevăzută şi pedepsită de art. 206, al. 1 din C.P. si Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 372, alin. 1 din C.P..

 

 

Autor IJJ Braila 12 Iunie 2018, 11:00 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii