Prinşi în flagrant la furt de felinare

De IPJ Braila 01 Iunie 2011, 23:31 Fapt divers
Poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică pentru Mediul Urban au oprit în trafic, pe bulevardul Al.I.Cuza, în apropiere de intersecţia cu strada Tâmplari, un taxi care avea capota portbagajului ridicată, iar în interior se observa ceva voluminos.

Poliţiştii au verificat portbagajul şi interiorul maşinii, găsind două felinare metalice cu lungimea de circa un metru, fiecare.

În maşină au fost identificaţi şoferul S.M. (37 de ani) şi pasagerii B.D. (42 de ani) şi B.I. (30 de ani), toţi brăileni, care nu au putut justifica provenienţa felinarelor.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Brăila pentru cercetări, judiciarişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale stabilind că, la orele 21.00, B.D. şi B.I., prin escaladarea gardului împrejmuitor, au pătruns într-un imobil nelocuit, situat pe bulevardul Al.I.Cuza, şi au sustras bunurile amintite, apelând la un taxi pentru a le transporta.

Celor doi bărbaţi li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat integral.

 

Autor IPJ Braila 01 Iunie 2011, 23:31 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate